2018 kevadsemestri külalisõhtud

30.01.2018

Hea organiseerumata meestudeng!

Korporatsioon Ugala ootab Sind 2018 kevadsemestril kolmele külalisõhtule. Nende ürituste raames on Sul võimalus saada aimu, millised mehed on koondunud korp! Ugala must-sini-valge trikoloori alla, mida Kuperjanovi tänava majas tehakse ja miks see hea on.

Külalisõhtutest lähemalt!

13. veebruaril lahkame väga tähtsaid küsimusi – kes me oleme, kus me oleme, miks me oleme? Retrospektiivide ja perspektiivide üle arutlemisel ei saa unustada, et algab kevadsemester ja see tuleb meeleolukalt vastu võtta!

20. veebruaril juhatavad vägesid kuldrebased. Elu näinud ja tegusid teinud meeste käe all ei saa õhtu olla midagi vähemat kui unustamatu. Võimsad laulud, innustavad sõnavõtud ja kulinaarsed elamused on ürituse lahutamatud osad.

28. veebruaril kaldume kõrvale tavapärasest õllelauast. Koos Eesti Naisüliõpilaste Seltsi liikmete ja külalistega saab teoks ühiskülalisõhtu… ja seda Skandinaavia tudengiorganisatsioonidele omase piduõhtu vormis! Üks korralik Põhjamaade piduõhtu sisaldab 3-käigulist õhtusööki, hoogsat kava ja vahvaid ootamatusi.

Osavõtt on tasuta ja külalistelt eeldame soliidset riietust.

Üritus on leitav ka Facebookist.